новини

  • “Денис и приятели” търси най-секси момичето в България – 26 април, клуб “Sugar”

    22.04.2013

    Наближава финалът на голямото търсене на най-секси момичето в България. Софийският кръг от конкурса на “Денис и приятели” ще се проведе този петък, 26 април, в Sugar Club, заедно със 100 кила!

    Приключва най-красивата надпревара за награда в българския ефир. Като част от пролетния си сезон късното шоу на Денис Ризов засне атрактивното, щуро, забавно и секси риалити състезание “Най-секси момиче в България”. През последните месеци момичетата-скаути на шоуто обиколиха страната, за да открият най-сексапилните жени, независимо от тяхната възраст, занимание и амбиции. В търсенето се включиха всички момичета на “Денис и приятели”, а специално от САЩ пристигна и любимата ни Кристъл Ролинс.

    Победителката в това нестандартно състезание ще получи много награди и възможността да заснеме еротична фотосесия с екип от елитни фотографи, стилисти и гримьори, с която ще блесне на корицата на голямо мъжко списание. И разбира се, ще я дават по телевизията, и то почти всяка вечер.

    Всички кандидатки, които смятат, че отговарят на критериите могат да пишат на casting@denisandfriends.com, където да изпратят снимка и кратка информация за себе си или да се обадят на 0882 527 922.

    Късното шоу “Денис и приятели” се излъчва всяка вечер, от понеделник до четвъртък, от 23,00 ч. – само по БНТ1.

    « назад